Gizlilik ve Opt-out
Profil Opt-out ve İçerik Kaldırma
Önemli Uyarı:
Bu formu göndermek, herkese açık kullanıcı adınızın ViewInsta'da aranmasını veya görüntülenmesini engeller. Bu işlem Instagram veya TikTok'daki içeriklerinizi değiştirmez, silmez veya gizlemez. Yerel gizlilik ayarlarınızı değiştirmek için lütfen resmi uygulamadaki hesabınızı Özel'e çevirin.