Privacy & opt-out
Profielopt-out en contentverwijdering
Belangrijke mededeling:
Door dit formulier te verzenden, wordt je publieke gebruikersnaam uitgesloten van zoeken en weergeven op ViewInsta. Dit proces wijzigt, verwijdert of verbergt je inhoud op Instagram of TikTok niet. Om je native privacy-instellingen te wijzigen, zet je account op Privé in de officiële app.