Prywatność i rezygnacja
Rezygnacja z profilu i usuwanie treści
Ważna informacja:
Przesłanie tego formularza wyklucza Twój publiczny pseudonim z wyszukiwania i wyświetlania na ViewInsta. Proces ten nie zmienia, nie usuwa ani nie ukrywa Twoich treści na Instagramie ani TikToku. Aby zmienić natywne ustawienia prywatności, przełącz konto na Prywatne w oficjalnej aplikacji.